Villa 14 personen Wellness

7.7
14
Topparken.nl logo

Prachtig en zeer ruime vrijstaande villa voor 14 personen in de Gelderse bossen. Geniet met de hele familie of een groep vrienden van van een fijn verblijf met eigen wellnessfaciliteiten!

Dit prachtige en zeer ruime, twee verdiepingen tellende, villa is perfect voor aan vakantie met de hele familie of een groep vrienden. De villa biedt plaats aan maar liefst 14 personen en beschikt over een privé sauna, spa én buitendouche. Ook van binnen heeft deze luxe villa alles om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dankzij de grote glazen ramen heeft deze villa veel natuurlijk lichtinval. In de ruime woonkamer kunt u heerlijk relaxen op de comfortabele banken en stoelen, lekker tv kijken op de grote flatscreen tv en uiteraard gezellig samen eten aan de grote eettafel. In de moderne en volledig uitgeruste keuken vindt u alles wat u nodig hebt voor het bereiden van heerlijke maaltijden, waaronder een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Deze zeer complete villa beschikt over zes ruime slaapkamers en twee volledig uitgeruste badkamers. De eerste badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel en de tweede badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De ruime opzet van de begane grond inclusief badkamer, maakt de vakantiewoning rolstoelvriendelijk. 

Vanuit de woonkamer leiden grote openslaande glazen deuren u naar het prachtige ruime terras welke voorzien is van terrasmeubilair voor 14 personen en parasols. Hier geniet u dus, zodra het weer het toe laat, tezamen van een drankje en hapje. Aangrenzend aan het terras kunnen de kinderen heerlijk spelen op het gazon, maar uiteraard kunt u hier tijdens de zomer ook heerlijk zonnebaden. Deze villa is voorzien van alle luxe en comfort om u optimaal te laten genieten van uw vakantie. De villa is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging villa 14 personen wellness

De ligging van "villa 14 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.