Villa 8 personen

8.6
8
Topparken.nl logo

Royale vrijstaande villa voor 8 personen, modern en stijlvol ingericht, gelegen in een bosrijke omgeving. Ideaal voor een vakantie met de hele familie of een grote groep vrienden!

Dit zeer ruime, twee verdiepingen tellende, villa is ideaal voor een vakantie met meerdere gezinnen of een grote groep vrienden. Deze villa beschikt over een stijlvol en modern interieur en is voorzien van alle hedendaagse gemakken voor een ontspannen verblijf midden in de natuur. In de royale woonkamer vindt u een leuke zithoek met L-vormige bank en comfortabele fauteuils. Tevens is er een flatscreen televisie aanwezig en een gezellige eethoek. De aangrenzende open hoekkeuken is voorzien van alle benodigdheden zoals een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden voor het hele gezelschap.

Deze villa is geschikt voor 8 personen en heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping en één slaapkamer op de begane grond. Alle slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden. Bij aankomst kan uw vakantie direct beginnen, wij hebben de bedden namelijk reeds voor u opgemaakt. Binnen wordt deze villa gecomplementeerd door een moderne badkamer welke uitgerust is met een douche, wastafel en toilet. Rondom de villa bevindt zich een mooi aangelegde tuin met een ruim terras. Het terras is voorzien van comfortabel terrasmeubilair en een parasol. Hier kunt u lekker luieren in de zon of probleemloos een plekje vinden in de schaduw. Dit is dan ook een idyllisch plekje om te genieten van een hapje en een drankje. Deze villa is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging villa 8 personen

De ligging van "villa 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.