Mobile Home 3 personen

8.5
3
Topparken.nl logo

Comfortabel en vrijstaand 3-persoons vakantiehuis, gelegen midden op de Veluwe in een bosrijke omgeving. Dit heerlijke vakantiehuis heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden.

Met dit comfortabele vakantiehuis kunt u zowel binnen als buiten optimaal van uw vakantie genieten. Zo beschikt het over een gezellige woonkamer, met veel natuurlijk lichtinval, uitgerust met een comfortabele tweepersoonsbank, een fauteuil en een flatscreen tv. Verder vindt u hier ook een eethoek welke plaats biedt aan het hele gezelschap, ideaal wanneer u samen wilt genieten van een gezelschapsspel of gezellig samen wilt eten. In de aangrenzende en volledig uitgeruste keuken vindt u uiteraard alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden, zoals o.a. een koelkast, magnetron, gasstel en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dit heerlijke vakantiehuis voor 3 personen beschikt verder nog over twee slaapkamers: een slaapkamer met een eenpersoons boxspring en een tweede slaapkamer voorzien van twee eenpersoons boxsprings. Het vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een eigentijdse badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Aangrenzend aan de woning vindt u een mooie beschutte tuin met terras. Hier kunt u heerlijk met zijn allen plaatsnemen om te genieten van de prachtige natuur, de rust en uiteraard van een heerlijke maaltijd. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. En om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij bij aankomst de bedden reeds voor u opgemaakt, u hoeft dus niets te doen dan louter te genieten van een fijne vakantie met uw vrienden of familie!

Boekingsinformatie

Ligging mobile home 3 personen

De ligging van "mobile home 3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.