Comfort 5 personen

8.5
5
Topparken.nl logo

Prachtig gelegen en comfortabel vakantiehuis voor 5 personen met mooi aangelegd terras waar u optimaal kunt genieten van de omgeving en volledig tot rust kunt komen!

Dit comfortabele vakantiehuis is perfect voor een vakantie met uw gezin of met vrienden. Het vakantiehuis is binnen voorzien van een stijlvol en modern interieur en voorziet in alle gemakken voor een onvergetelijk verblijf. In de ruime en lichte woonkamer vindt u een gezellige zithoek met een tweepersoonsbank en twee fauteuils, een flatscreen tv en een eethoek voor 5 personen. Deze gezellig leefruimte heeft alles in huis zodat u 's avonds heerlijk kunt ontspannen met een goed boek, een filmpje, een spelletje of een glaasje wijn. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle moderne gemakken die u nodig heeft voor het bereiden van een heerlijke maaltijd, zoals een koelkast, diepvries, combimagnetron, gasstel, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Dit vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers en biedt plaats aan 5 personen. Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings en de andere slaapkamer is voorzien van een stapelbed en één eenpersoons boxspring. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt zodat u zorgeloos kunt beginnen aan uw vakantie. Een hedendaagse badkamer met douche, wastafel en toilet complementeert de lay-out van dit comfortabele vakantiehuis. Vanuit de woonkamer bereikt u het mooi aangelegde terras. Hier vindt u een eettafel voor 5 personen en parasol. Een ideaal plekje wanneer u heerlijk wilt ontspannen in de zon of om gezellig met z'n allen buiten te eten op een warme zomeravond. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.