Deluxe 5 personen

7.9
5
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen met een prachtig aangelegd terras en voorzien van alle gemakken. Een heerlijk vakantiehuis om uzelf te verwennen met een leuke vakantie!

Dit mooie luxe vakantiehuis is van binnen modern ingericht en geniet door de grote ramen van veel natuurlijk lichtinval. De ruime en gezellig ingerichte woonkamer beschikt over een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een grote flatscreen tv en een gezellige eethoek voor 5 personen. Als u graag kookt dan kunt u uw hart ophalen in de modern ingerichte keuken, voorzien van onder andere een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het luxe vakantiehuis biedt plaats aan 5 personen en heeft twee slaapkamers. Één slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoons boxsprings en de andere slaapkamer is voorzien van één eenpersoons boxspring en een stapelbed. De volledig uitgeruste badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Vanuit het vakantiehuis loopt u zo het mooi aangelegde terras op. Hier vindt u een eettafel met 5 stoelen en parasol. Een lekker plekje om weg te dromen in de zon en te genieten van heerlijke maaltijden tijdens de warme zomeravonden. Hier komt u pas echt tot rust. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. Bij aankomst zijn ook de bedden reeds voor u opgemaakt zodat u kunt genieten van een fijne en zorgeloze vakantie!

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen

De ligging van "deluxe 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.