Comfort 4 personen

8.1
4
Topparken.nl logo

Modern ingericht vakantiehuis voor 4 personen met eigen tuin en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Verblijf midden in de Gelderse bossen en geniet van een fijne, zorgeloze vakantie in eigen land.

Dit comfortabele vakantiehuis biedt ruimte voor 4 personen. Het woongedeelte is stijlvol ingericht met een comfortabele bank, een flatscreen tv en een gezellige zithoek. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en op warme dagen kan de airconditioning voor de nodige verkoeling zorgen. Grenzend aan het woongedeelte is de ruime keuken te vinden. Met onder andere een koelkast, diepvries, vaatwasser, combimagnetron en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie is de keuken van alle gemakken voorzien. 

De twee slaapkamers zijn beiden ingericht met twee eenpersoons (boxspring) bedden. We zorgen ervoor dat de bedden bij aankomst zijn opgemaakt, zodat het genieten van de vakantie gelijk kan beginnen. Het vakantiehuis beschikt daarnaast over een badkamer en een apart toilet. De ruimte om het vakantiehuis is voorzien van een eigen parkeerplaats, een fijne tuin en een volledig gemeubileerd terras. Kortom, een heerlijke plek om te genieten van de prachtige omgeving!

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.