Comfort 6 personen

8.1
6
Topparken.nl logo

Dit mooie en comfortabele vakantiehuis, gelegen op de Veluwe, is voorzien van alle gemakken en perfect voor een rustgevende en ontspannen familievakantie voor 6 personen.

Dit stijlvolle en comfortabele 6-persoons vakantiehuis is gelegen in een bosrijke omgeving op de Veluwe. Perfect voor een ieder die wil genieten van een heerlijke rustige en ontspannen vakantie. Het vakantiehuis is binnen voorzien van grote glazen openslaande deuren welke zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval in de ruime woonkamer. De mooi ingerichte woonkamer is voorzien van een comfortabele zitbank, twee moderne fauteuils, een flatscreen tv en een eetgedeelte voor 6 personen. De smaakvolle inrichting, met bijpassende accessoires, zorgt ervoor dat u 's avonds heerlijk tot rust kunt komen of te samen kunt genieten van een gezelschapsspel. De volledig uitgeruste en moderne keuken is voorzien van onder andere een koelkast, diepvries, gasstel, magnetron en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Ideaal wanneer u met de hele familie wilt genieten van een heerlijke zelfbereide maaltijd.

Het comfortabele vakantiehuisje is ook voorzien van drie slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer over een stapelbed. En voor net dat beetje extra comfort zijn de bedden bij aankomst reeds voor u opgemaakt. Binnen wordt het vakantiehuis compleet gemaakt door een moderne badkamer welke voorzien is van een wastafel, toilet en ruime douche. De openslaande deuren vanuit de woonkamer leiden u naar het privé terras met eettafel voor 6 personen en een parasol. Hier kunt u op zwoele zomeravonden heerlijk lang natafelen of genieten van de zonsondergang. Het vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en uiteraard heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats bij de accommodatie. Dit comfortabele vakantiehuisje is kortom het perfecte plekje om met de hele familie te genieten van een welverdiende vakantie. 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.