Mobile Home 6 personen

7.9
6
Topparken.nl logo

Mooi en prachtig gelegen vakantiehuis voor 6 personen, perfect voor een vakantie met familie of vrienden. Kom volledig tot rust in de Gelderse bossen en geniet van de vele faciliteiten die Bospark Ede rijk is.

Dit idyllisch gelegen vakantiehuis is perfect voor een gezellige vakantie met vrienden of familie. Het is gelegen in een bosrijke omgeving waar u volledig tot rust kunt komen en waar de kinderen zich ook geen moment zullen vervelen. Het vakantiehuis beschikt over een gezellig woonkamer uitgerust met een comfortabele zithoek, een flatscreen tv en een eethoek. Ideaal wanneer u tijdens de koudere dagen binnen een spelletje wilt spelen, een filmpje wilt kijken of een maaltijd wilt nuttigen. Ook in de volledig uitgeruste keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw kookkunsten te tonen, zoals o.a. een koelkast, diepvries, magnetron, gasstel en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 6 personen en heeft drie slaapkamers. In één slaapkamer staat een stapelbed en in de andere twee slaapkamers staan twee eenpersoons boxsprings. Binnen wordt het vakantiehuis gecomplementeerd met een eigentijdse badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Buiten de vakantiewoning heeft u de beschikking over een eigen terras, met terrasmeubilair, en een gazon voor de kinderen om op te spelen. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt, u hoeft dus niets te doen dan louter te genieten van een fijne vakantie met uw vrienden of familie! Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. We zijn ervan overtuigd dat u zich meteen thuis zult voelen in dit mooie vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging mobile home 6 personen

De ligging van "mobile home 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.