Chalet Basic 4 personen

8.1
4
Topparken.nl logo

Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen gelegen in de Gelderse bossen. Dit heerlijke vakantiehuis is voorzien van alle gemakken voor een ontspannen, rustige vakantie met uw gezin.

Dit sfeervolle vakantiehuis heeft een stijlvol en modern interieur en geniet dankzij de grote ramen van veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek en een comfortabele eethoek voor 4 personen. Perfect wanneer u 's avonds samen wilt dineren of een spelletje wilt spelen. En uiteraard is er ook een flatscreen televisie aanwezig, zodat u een onder het genot van een filmpje kunt bijkomen van een  drukke maar gezellige dag op het park. In de aangrenzende keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw kookkunsten te tonen, waaronder een koelkast, gasstel, diepvries, magnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dit vakantiehuis beschikt over in totaal twee slaapkamers, beide voorzien van twee eenpersoons boxsprings. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt, u kunt dus meteen beginnen met genieten. Binnen wordt dit zeer complete vakantiehuis gecomplementeerd door een moderne badkamer welke uitgerust is met een douche, wastafel en toilet.

Openslaande deuren leiden u vanuit de woonkamer naar het terras met terrasmeubilair en een parasol. Hier kunt u heerlijk tot rust komen met een goed boek en een lekker glaasje wijn. En tijdens de zwoele zomeravonden kunt u hier gezellig tafelen met het hele gezin terwijl de zon langzaam ondergaat. Verder heeft het vakantiehuis ook een parkeerplaats bij de accommodatie, is er gratis wifi voorhanden en is de accommodatie rookvrij. De chalet Basic 4 is simpelweg een heerlijk vakantiehuis in een prachtige omgeving, u zult zich hier dan ook meteen thuis voelen. 

Boekingsinformatie

Ligging chalet basic 4 personen

De ligging van "chalet basic 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.