Deluxe 10 personen

8.8
10
Topparken.nl logo

Prachtige vrijstaande en luxueuze villa met prachtig aangelegd terras en voorzien van alle moderne gemakken. Beleef uw droomvakantie op de Veluwe met de hele familie!

Deze royale, twee verdiepingen tellende, villa is perfect wanneer u op zoek bent naar een vakantieverblijf voor een grote familie, een grote groep vrienden of wanneer u met meerdere gezinnen in één huis wilt verblijven. Deze luxe villa is modern ingericht en heeft een prachtig aangelegd terras waar u lekker kunt ontspannen tijdens uw verblijf. De royale woonkamer is voorzien van een grote L-vormige bank en comfortabele fauteuils, een grote flatscreen tv en een ruime eettafel voor 10 personen. Simpelweg een heerlijke en gezellige ruimte om te ontspannen na een inspannende dag in de natuur of het zwembad. In de modern ingerichte keuken vindt u ook alles wat u nodig heeft om uw culinaire kunsten te vertonen, waaronder een koelkast, gasstel, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Deze villa beschikt over vijf slaapkamers waarvan één slaapkamer op de begane grond en vier slaapkamers op de eerste verdieping. Één slaapkamer is voorzien van een stapelbed en de overige vier slaapkamers beschikken over twee eenpersoons boxsprings. Ook beschikt dit ruime vakantiehuis over twee moderne badkamers, één badkamer is uitgerust met een ligbad, aparte douche, wastafel en toilet en de tweede badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt deze villa over een apart toilet. Via openslaande glazen deuren heeft u toegang tot het prachtige aangelegde terras met gazon. Hier vindt u een grote eettafel voor 10 personen en parasol. Ideaal om met de hele familie of een groep vrienden te genieten van een hapje en een drankje. En dat terwijl de kinderen zich vermaken op het omliggende gazon. Deze villa is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt zodat u direct kunt beginnen met ontspannen en genieten.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 10 personen

De ligging van "deluxe 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.