Comfort 5 personen

8.2
5
Topparken.nl logo

Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen voorzien van alle moderne gemakken en gelegen in de Gelderse bossen. Hier kunt u heerlijk genieten van de schitterende omgeving en volledig tot rust komen!

Dit mooie vakantiehuis biedt plaats aan 5 personen en is perfect voor een vakantie met uw gezin of vriendengroep. Het vakantiehuis is modern en stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijke vakantie. In de ruime woonkamer vindt u een gezellige zithoek met een bank en twee fauteuils, een flatscreen tv en een comfortabele eethoek voor 5 personen. Hier kunt u samen gezellig eten of gewoon relaxen na een dagje zwembad of een lange wandel- of fietstocht. De eigentijdse keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle moderne gemakken voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Hier vindt u onder andere een koelkast, gasstel, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Dit comfortabele vakantiehuis biedt plaats aan 5 personen en beschikt in totaal over twee slaapkamers. Eén slaapkamer is uitgerust met een eenpersoons boxspring en een stapelbed en de andere slaapkamer heeft twee eenpersoons boxsprings. Verder is er nog een moderne badkamer welke voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Via grote glazen deuren komt u op het mooi aangelegde terras met een eettafel voor 5 personen en een parasol. Een lekker plekje om te ontspannen in de zon of om gezellig met z'n allen buiten te eten op een warme zomeravond. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. En om uw vakantie direct bij aankomst van start te laten gaan, hebben wij de bedden alvast voor u opgemaakt.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.