Villa Comfort 10 personen

7.9
10
Topparken.nl logo

Royaal vrijstaande villa voor 10 personen met een prachtig aangelegd terras en voorzien van alle gemakken. Kom tot rust in alle luxe en comfort van deze schitterende villa.

Dit schitterende en zeer ruime, twee verdiepingen tellende, villa is perfect voor een ieder die op zoek is naar een ultieme vakantie met familie of vrienden. In deze villa vindt u alles wat u mag verwachten voor een zorgeloze en comfortabele vakantie. De royale woonkamer is voorzien van een zithoek met L-vormige bank en comfortabele fauteuils, een flatscreen tv en een ruime moderne eettafel voor 10 personen. Hier kunt u heerlijk relaxen na een drukke dag shoppen, cultuur snuiven of het ontdekken van de omgeving. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een koelkast, gasstel, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Deze villa biedt plaats aan 10 personen en heeft maar liefst vijf slaapkamers. En om het plaatje compleet te maken zijn de bedden, voor uw gemak, ook alvast voor u opgemaakt. Verder vindt u in deze villa ook een ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Grote glazen deuren leiden u vanuit de woning naar het prachtige buitengedeelte met terras en omringend gazon. Hier vindt u een grote eettafel voor 10 personen, ideaal om lekker te luieren in de zon en te genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken op het gras. Deze villa is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging villa comfort 10 personen

De ligging van "villa comfort 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.