Deluxe 5 personen

8.3
5
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen met een mooi beschut terras en gratis wifi. Een fijn vakantiehuis waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving en de prachtige parkfaciliteiten!

Dit luxe en volledig vrijstaande vakantiehuis biedt plaats aan 5 personen en beschikt over een mooi aangelegd en beschut terras. Hier kunt u optimaal genieten van de zon als ook van de schaduw tijdens uw welverdiende vakantie. Het vakantiehuis is binnen modern ingericht en beschikt dankzij de grote ramen over veel lichtinval. De heerlijke lichte en luchtige woonkamer beschikt over een comfortabel bankstel, twee comfortabele fauteuils, een grote flatscreen televisie, en een gezellige eethoek voor 5 personen. Liefhebbers van koken kunnen hun hart ophalen in de modern ingerichte keuken, voorzien van onder andere een koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis beschikt verder over twee slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een eenpersoons boxspring en een stapelbed en één slaapkamer heeft twee eenpersoons boxsprings. De bedden zijn, voor een ultieme start van uw vakantie, bij aankomst al voor u opgemaakt. Binnen wordt dit luxe vakantiehuis gecomplementeerd door een volledig uitgeruste badkamer met wastafel, douche en toilet. Vanuit het vakantiehuis loopt u via de openslaande glazen deuren zo het terras op. Hier vindt u een eettafel met 5 stoelen en een parasol. Een lekker plekje om te luieren in de zon en te genieten van heerlijke maaltijden tijdens warme zomeravonden. Hier komt u pas echt tot rust. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. We zijn ervan overtuigd dat u zich meteen thuis zult voelen in dit mooie vakantiehuis. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen

De ligging van "deluxe 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.