Vakantieboerderij Echteld

8.2
14
Groepen.nl logo

Ruim opgezette 14-persoons groepsaccommodatie gelegen in de Betuwe, nabij het dorpje Echteld. Op ongeveer 5 km van Tiel en dicht bij de Waal. Zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen.

Een vakantiehuis in Gelderland met overdekt terras 

De deel van de boerderij is verbouwd tot een verblijf voor groepen tot 14 personen. Je hebt de beschikking over een zeer ruime woonkamer met een eetgedeelte en een aparte zithoek. De keuken is van alle gemakken voorzien (zie keukenvoorzieningen). Op de beneden verdieping bevindt zich een douche en toilet. De verdieping heeft 5 slaapkamers (zie kamerindeling). Huur je géén bedlinnen dan heb je ook géén dekbed en kussen. Op de overloop is een douche en een apart toilet. Het buitenterrein bestaat uit een ruim, gedeeltelijk overkapt terras met haard, zeer geschikt voor een bbq. Bij de groepsaccommodatie is tevens een kersenboomgaard waarin een minicamping gelegen is.

Samen diverse fietsroutes maken

Echteld is een dorpje in de Betuwe ongeveer 5 km vanaf de stad Tiel. Het is gelegen nabij de Waal. Uitstekende fietsroutes in de directe omgeving o.a. de Dijken- en kersenroute. Andere uitstapjes in de directe omgeving zijn Ouwehands dierenpark te Rhenen, het Tielse Flipje museum en in september het beroemde fruitcorso in Tiel.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij echteld

De ligging van "vakantieboerderij echteld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.