Vakantieboerderij Borculo

8.5
28
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande vakantieboerderij staat in Borculo, een van de vele plaatsjes in de Achterhoek. De groepsaccommodatie heeft een ruim terrein met veel groen. Zeer geschikt voor familie-weekenden, vriendengroepen, verenigingen en zorggroepen.

Een vakantieboerderij in Gelderland met veel speelvoorzieningen

Deze vakantieboerderij in Gelderland heeft de volgende indeling: Op de begane grond bevindt zich een zitkamer en een keuken welke van alle gemakken is voorzien. Er is nog een aparte zitkamer, met biljart, tafelvoetbalspel, sjoelbak. Ook is er een slaapkamer op de begane grond. De badkamers bevinden zich eveneens op de begane grond, waarvan er één aangepast is voor mensen met een beperking. In totaal zijn er beneden 3 douches en 3 toiletten. Op de eerste verdieping zijn nog zeven slaapkamers twee toiletten en 1 douche (zie bij kamerindeling). Voor de kleintjes zijn er 2 kinderbedjes, box en 3 kinderstoelen aanwezig (ook traphekjes aanwezig). De slaapgelegenheid op de begane grond is geschikt voor 2 rolstoelers, indien gewenst kunnen er ook hoog/laag bedden worden geplaatst (via thuiszorg). Buiten is een ruim overdekt terras in schuur met terrasmeubilair, skelters, tafeltennistafel, speelveld, trampoline, glijbaan en schommels. Er staat een kastanjeboom waar je onder kunt zitten. Geschikt voor bijvoorbeeld vergaderen, workshop, feestruimte, repetitieruimte (beamer aanwezig).

Samen het boerenleven ontdekken

Borculo is gelegen in de Gelderse Achterhoek en ligt tussen de steden Zutphen, Doetinchem en Winterwijk, op 15 km van de Duitse grens. Het dorp heeft veel bezienswaardigheden oa. Kristalmuseum, Brandweermuseum en boerderijmuseum "De Lebbenbrugge" en de oude saksische boerderij "Erve Brooks" bieden volop gelegenheid van de historie van het boerenleven kennis te nemen. Op 1 km van de boerderij ligt het recreatiemeer "het Hambroek". Het Achterhoekse landschap biedt een afwisseling van goed verzorgde boerderijen en landerijen met houtwallen en bossen. De rustige wegen en vele fietspaden nodigen je uit hiervan te genieten.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij borculo

De ligging van "vakantieboerderij borculo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.