Vakantieboerderij Bennekom

8.3
16
Groepen.nl logo

Een gezellige groepsaccommodatie voor 16 personen in Gelderland! Ideaal voor onder meer families en vriendengroepen. Niet alleen het verblijf, maar ook de omgeving is super!

Groepsaccommodatie in Gelderland, middenin de natuur

Deze groepsaccommodatie is voorzien van prima faciliteiten en uiteraard volledig ingericht. Binnen tref je een gezellige woonkamer met eetruimte en een open keuken. Er zijn 2 centrale ruimtes met sanitaire voorzieningen. De accommodatie telt totaal 3 comfortabele slaapkamers met boxspring bedden en stapelbedden. Tevens zijn er 2 douches aanwezig. Verder zijn er sport- en spelmogelijkheden rondom het verblijf. Jong en oud kan zich uitstekend vermaken. Bovendien sta je binnen enkele stappen in de groene natuur. 

Volg samen diverse workshops 

De accommodatie staat middenin het Gelderse landschap. Op het landgoed staat een groot bewaard kasteel met slotgracht is. In de omgeving van Bennekom is van alles te beleven. Er zijn veel mogelijkheden om leuke dagjes uit te gaan. Heb je interesse in een kaasworkshop of cursus boter maken? De accommodatie biedt leuke groepsworkshops aan. Ook is er een mogelijkheid om je eigen kaas te maken (vooraf reserveren). Je bent hier vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe, Kroller Muller museum, Jachtslot St. Hubertus. Er zijn tal van goede fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de boerderij. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij bennekom

De ligging van "vakantieboerderij bennekom" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.