Natuurhuisje in Beltrum

2
Natuurhuisje.nl logo

-BACK TO BASIC- Wil je ook tot rust komen in de mooie Achterhoek? ♥ Wij willen met onze plek, rust, ruimte en de mogelijkheid tot groei creëren voor een ieder die hier behoefte aan heeft. Bewust-ZIJN, Wel-ZIJN en Ont-MOETEN. Deze unieke Pipowagen is geschikt voor twee personen. In de pipowagen staat een slaapbank. Er is een tafeltje binnen met 2 stoelen voor eventueel het ontbijt. In de pipowagen zijn een elektrisch straal kacheltje en een waterkoker aanwezig. Gezamenlijk gebruik, bij meerdere gasten: In het prieel bevindt zich een eenvoudig keukenblokje met stromend koud water, koffiezetapparaat, koelkast en een magnetron. Sanitaire voorzieningen bevinden zich in een bijgebouw in de buurt van de pipowagen. Parkeren op eigen terrein. Ontbijt bij te boeken voor €7,50 p.p per dag. Ontbijt word geserveerd in prieel. Te betalen bij aankomst. Prijs inclusief bedden- en linnengoed.

Bijzonderheden natuurhuisje in beltrum

Tuin, Terras, Koel-/vriescombinatie, Tuin (omheind), Terras (overdekt), Berwarming (elektrisch), Terras (gemeenschappelijk), Badkamer (gedeeld met anderen), Keuken (gedeelde met anderen), Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Slaapbank (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in beltrum

De ligging van "natuurhuisje in beltrum" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.