Deluxe 4 personen spa

6.8
4
Topparken.nl logo

Een verblijf in deze duurzame vakantiewoning met eigen spa staat gelijk aan optimaal genieten, midden op de bosrijke Veluwe!

Het vakantiehuis biedt ruimte voor 4 personen, is modern ingericht en beschikt over een eigen spa. Het woongedeelte bestaat uit een comfortabele eettafel en een ruime zithoek met een zitbank, een luxe fauteuil en een flatscreen tv. De grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven een mooi uitzicht op de bosrijke omgeving. De stijlvolle keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een koelkast met diepvriesvak, combi magnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. De moderne badkamer is ingericht met een ruime douche, wastafel en toilet. In de tuin is de eigen spa te vinden, om optimaal te ontspannen; bijvoorbeeld na een lange wandeling of fietstocht. Het buitengedeelte beschikt verder over een gemeubileerd terras en een eigen parkeerplaats. Kortom, een heerlijke plek om thuis te komen!

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen spa

De ligging van "deluxe 4 personen spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.