Comfort 4 personen

8.4
4
Topparken.nl logo

Comfortabel vakantiehuis voor 4 personen gelegen in de bossen van Beekbergen, aan de rand van de Veluwe. Kom helemaal tot rust in dit prachtige vakantiehuis en geniet van het scala aan activiteiten op het park.

Deze modern ingerichte vakantiewoning biedt ruimte voor 4 personen en is voorzien van alle benodigde gemakken voor een heerlijke, zorgeloze vakantie. De moderne woonkamer beschikt door de grote glazen deuren en ramen over veel natuurlijk lichtinval en is voorzien van een tweepersoonsbank, twee luxe fauteuils, een flatscreen-tv en moderne eethoek voor 4 personen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne en volledig uitgeruste keuken met o.a. een broodrooster, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. U heeft simpelweg alles voorhanden om te genieten van een heerlijke zelfbereide maaltijd.

Het vakantiehuis heeft daarnaast twee slaapkamers, ieder met twee comfortabele eenpersoonsbedden. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt. De hedendaagse badkamer is voorzien van een toilet, handdoekenrek, wastafel en douche. De grote glazen deuren geven, vanuit de woonkamer, toegang tot het prachtig aangelegde terras dat is ingericht met een eettafel voor 4 personen; ideaal om na te tafelen of een spelletje te spelen in de zomer. Het vakantiehuis is rookvrij en voorzien van wifi. Kortom; alle comfort die u nodig heeft om volop van uw welverdiende vakantie te kunnen genieten! 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.