Deluxe 4 personen Wellness

8.4
4
Topparken.nl logo

Een luxe, ontspannen vakantie in een duurzame vakantiewoning? Dit volledig elektrisch verwarmde vakantiehuis met sauna, spa en buitendouche maakt het mogelijk.

Het vakantiehuis biedt ruimte voor 4 personen, is modern ingericht en beschikt over privé wellnessfaciliteiten. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eettafel en een comfortabele zithoek met een tweepersoons zitbank, twee luxe fauteuils en een flatscreen tv. De grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven een mooi uitzicht op de bosrijke omgeving. De stijlvolle keuken is volledig ingericht met onder andere een diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers met ieder twee boxspring bedden. De moderne badkamer is ingericht met een ruime douche, wastafel en toilet. Vakantie houden in dit vakantiehuis betekent duurzaam vakantie houden; de woning wordt namelijk elektrisch verwarmd én gekoeld, zonder gasverbruik. Het buitengedeelte beschikt over een privé sauna, spa en buitendouche, welke onbeperkt te gebruiken zijn. Daarnaast is de tuin ingericht met een gemeubileerd terras en beschikt het vakantiehuis over een eigen parkeerplaats. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen wellness

De ligging van "deluxe 4 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.