Deluxe 6 personen Wellness

8.2
6
Topparken.nl logo

Een luxe vakantie op de Veluwe? Die beleeft u in dit stijlvolle vakantiehuis voor 6 personen. Gelegen in een bosrijke omgeving, mét eigen sauna en spa.

Dit 6-persoons vakantiehuis biedt veel luxe en comfort. De smaakvolle inrichting zorgt ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. Bereid heerlijke maaltijden in de compleet ingerichte keuken, proef uw kookkunsten aan de eettafel voor 6 en plof daarna voor de televisie op de bank. De keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een koelkast met diepvriesvak, vaatwasser, combimagnetron en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Het vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. Tenslotte vindt u binnen een nette badkamer met een douche, toilet en wastafel.

In uw tuin bevindt zich een heerlijk wellnessgedeelte: helemaal voor uzelf! Heerlijk bubbelen in uw eigen spa of ontspannen in de fijne buitensauna. De tuin beschikt daarbij over terrasmeubilair voor 6 personen en een parasol. Fijn om te weten is dat u over wifi en een eigen parkeerplaats bij het vakantiehuis beschikt. 


Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen wellness

De ligging van "deluxe 6 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.