Vakantiehuis Beekbergen

10
12
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande luxe woning staat aan één van de glooiende beekjes op een vakantiepark. Vanaf de voorkant van de groepsaccommodatie heb je een prachtig uitzicht over de recreatieplas. Daarnaast beschik je over een grote tuin. Kortom, de ideale woning om een gezellig weekend in te spenderen met je groep!

Groepsaccommodatie in Gelderland, met uitzicht op het water 


De accommodatie heeft 6 x 2-persoons slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van losse bedden en stapelbedden Verder beschik je over 2 badkamers (één met een heerlijk bad), een prachtige woonkamer met openhaard en een luxe keuken met vaatwasser, oven en magnetron. De slaapkamers hebben losse bedden (geen stapelbedden) met eenpersoons dekbedden en kussens. De trap is voorzien van een traphekje. Daarnaast beschikt de accommodatie over een grote tuin met een grasveld. Heerlijk voor de kinderen! Die leven zich helemaal uit! Ook ben je maar een paar meter verwijdert van de speeltuin en de recreatieplas. 

Genieten van de faciliteiten op het park


Dit vakantiepark ligt midden in de groene bossen van de Veluwe en biedt genoeg vermaak voor jong en oud. Voor het vakantiegevoel hoef je hier het park niet af. Kom helemaal tot rust in de sauna en het solarium of leef je juist uit in het fitnesscentrum en op de verschillende sport- en speelvelden. De kinderen spetteren ondertussen lekker rond in het overdekte zwembad. Wil je de omgeving verkennen? De omliggende bossen bieden meer dan genoeg mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te genieten van natuur en buitenlucht. De vele fiets- en wandelpaden leiden je langs de mooiste plekken en door pittoreske dorpjes. In de zomer is het nabijgelegen pretpark Julianatoren een echte aanrader voor gezinnen. In de vele attracties beleef je samen een heerlijk dagje uit.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis beekbergen

De ligging van "vakantiehuis beekbergen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.