Vakantiehuis Beekbergen

10
10
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een park. De accommodatie heeft een grote tuin dus er is alle ruimte voor vertier! Kortom, een ideale groepsaccommodatie om een gezellig weekend met de vriendengroep of hele familie te verblijven!

Groepsaccommodatie in Gelderland met grote tuin

Deze accommodatie heeft een luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. De gezellige woonkamer is voorzien van een open haard waar het heerlijk rondom vertoeven is. Er zijn 5 slaapkamers waarvan 4 met elk 2 eenpersoonsbedden en 1 met stapelbed, waarvan minimaal één slaapkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er twee badkamers waarvan één met bad. Op de begane grond en verdieping is er een toilet aanwezig. De inrichting/indeling van de villa's kan onderling verschillen.

Genieten van de vele faciliteiten op het park

Dit vakantiepark ligt midden in de groene bossen van de Veluwe en biedt genoeg vermaak voor jong en oud. Voor het vakantiegevoel hoef je hier het park niet af. Kom helemaal tot rust in de sauna en het solarium of leef je juist uit in het fitnesscentrum en op de verschillende sport- en speelvelden. De kinderen spetteren ondertussen lekker rond in het overdekte zwembad. Wil je de omgeving verkennen? De omliggende bossen bieden meer dan genoeg mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te genieten van natuur en buitenlucht. De vele fiets- en wandelpaden leiden je langs de mooiste plekken en door pittoreske dorpjes. In de zomer is het nabijgelegen pretpark Julianatoren een echte aanrader voor gezinnen. In de vele attracties beleef je samen een heerlijk dagje uit.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis beekbergen

De ligging van "vakantiehuis beekbergen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.