Comfort 6 personen sauna

8.3
6
Topparken.nl logo

Dit 6-persoons vakantiehuis biedt u alle comfort voor een fijne vakantie in Beekbergen, op de Veluwe. Een ideaal verblijf voor elk gezelschap met bovendien uw eigen privé sauna in de tuin.

U komt binnen in een sfeervolle woonkamer. Door de grote raampartijen valt er veel natuurlijk licht naar binnen. Het zitgedeelte is ingericht met een comfortabele bank en stoelen, een Smart TV en een eettafel, geschikt voor 6 personen. Hier kunt u lekker tafelen met het gezin, familie of vrienden. In de volledig uitgeruste en moderne keuken tovert u de lekkerste maaltijden op tafel. Tot uw beschikking staan onder andere een 4-pits gasstel, een koelkast met diepvries, een combimagnetron, een vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dat is het gemak dat u van thuis gewend bent.

Dit vakantiehuis beschikt in totaal over drie slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over comfortabele boxspringbedden en in de derde slaapkamer staat een stapelbed. In de moderne badkamer vindt u een toilet, een wastafel en de douche. Als het weer het toelaat zit u natuurlijk het liefst buiten. Op het terras van dit vakantiehuis, inclusief meubilair en parasol, is het heerlijk vertoeven. Perfect voor een ontbijtje in de zon of een drankje om de dag af te sluiten. Om uw verblijf compleet te maken staat er in de tuin een privé sauna. Hier kunt u maximaal ontspannen tijdens uw vakantie op de Veluwe.



Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen sauna

De ligging van "comfort 6 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.