Superieur 6 personen Wellness

8.3
6
Topparken.nl logo

Beleef ultieme ontspanning tijdens uw vakantie op de Veluwe in dit 6-persoons vakantiehuis. Buiten vindt u een heerlijke douche, sauna en spa.

Dit wellness vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en beschikt over een buitendouche, sauna en spa. Dit alles vindt u in de tuin van het vakantiehuis. Een privé wellness ruimte tijdens uw vakantie: wie wil dat nu niet? Buiten vindt u ook een loungeset, waar u heerlijk van de buitenlucht kunt genieten.

Binnen beleeft u een gezellige tijd in de zithoek met comfortabele banken en stoelen en een televisie. In dezelfde ruimte staat een eettafel voor 6 personen. De keuken is ingericht met o.a. een 4-pits gasstel, broodrooster, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Het luxe vakantiehuis beschikt verder over een badkamer, een apart toilet en drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben twee eenpersoons boxspringbedden en één slaapkamer een stapelbed. Uw auto parkeert u gemakkelijk bij het vakantiehuis en bovendien beschikt u over gratis WiFi.

Boekingsinformatie

Ligging superieur 6 personen wellness

De ligging van "superieur 6 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.