Comfort 6 personen spa

8.4
6
Topparken.nl logo

Een vakantie op de Veluwe in een huisje mét spa? Dit luxe 6-persoons vakantiehuis bezorgt u het echte relaxgevoel, mede dankzij de heerlijke spa.

Dit luxe, moderne en sfeervolle vakantiehuis biedt plaats aan een gezelschap van 6 personen. U geniet van alle gemakken die u thuis gewend bent, zoals o.a. een compleet ingerichte keuken met een 4-pits gasstel, broodrooster, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Bereid de heerlijkste maaltijden en geniet er daarna samen van aan de eettafel binnen of op het terrasmeubilair buiten.

Goed nieuws voor de zonaanbidders: het terras van dit vakantiehuis ligt op het zuiden. Wilt u toch de warmte vermijden? Maak dan gebruik van de parasol. De échte eyecatcher buiten is toch wel de heerlijke spa. Even lekker bubbelen en genieten van de buitenlucht.

Verder vindt u binnen een badkamer met douche, wastafel en toilet en drie slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een tweepersoons boxspringbed, de tweede over twee eenpersoons boxspringbedden en de derde over een stapelbed. Ten slotte maakt u gebruik van WiFi in uw vakantiehuis en kunt u uw auto parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen spa

De ligging van "comfort 6 personen spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.