Superieur 4 personen Wellness

8.4
4
Topparken.nl logo

Modern en luxe vakantiehuis voor 4 personen in Beekbergen aan de rand van de Veluwe. Dit luxe wellness vakantiehuis is voorzien van alle gemakken én een privé spa en sauna.

Ultieme ontspanning en wellness zijn de juiste woorden om dit luxe vakantiehuis te omschrijven. Dit luxe vakantiehuis is comfortabel en modern ingericht en is voorzien van alle gemakken voor een ultieme vakantie in Beekbergen. Bij binnenkomst zal uw oog dan ook direct vallen op de sfeervolle woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De prachtig gedecoreerde woonkamer is voorzien van een comfortabele tweepersoonsbank, twee fauteuils, een flatscreen tv en een eethoek.

De gezellige aangrenzende keuken is van alle gemakken voorzien en zorgt ervoor dat u binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel tovert. De keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser, koelkast, diepvries, kookplaat en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Verder heeft dit superieure vakantiehuis voor 4 personen de beschikking over twee ruime slaapkamers, beiden voorzien van twee comfortabele eenpersoons boxsprings én een flatscreen televisie. Bovendien hebben beide slaapkamers een aangesloten badkamer. Het luxe vakantiehuis beschikt daarmee over twee volwaardige badkamers met een wastafel, toilet en ruime douche.

Vanuit de lichte en luchtige woonkamer komt u via de openslaande deuren uit op het terras. Op het terras heeft u ook de beschikking over een privé spa, sauna en buitendouche. U komt dus helemaal tot ontspanning in uw privé wellness omgeving. Het gehele vakantiehuis is bovendien rookvrij, voorzien van een wifi en uw auto parkeert u zorgeloos bij de accommodatie. Tevens kunt u bij (tegen betaling) gebruiken maken van de airco in de woonkamer (niet elk type beschikt over een airco). Wel zo fijn tijdens de warme zomerdagen.

Boekingsinformatie

Ligging superieur 4 personen wellness

De ligging van "superieur 4 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.