Deluxe 4 personen

8.5
4
Topparken.nl logo

Luxe en sfeervol vakantiehuis voor 4 personen gelegen in de bossen van Beekbergen, aan de rand van Veluwe. Dit vakantiehuis heeft alles wat u nodig heeft om zorgeloos te genieten.

Dit vakantiehuis heeft alles te bieden wat u maar verlangt tijdens uw vakantie. Binnen beschikt het vakantiehuis over een sfeervolle en moderne inrichting en is deze van alle gemakken voorzien. De gezellige woonkamer is ingericht met een comfortabel zitgedeelte, een flatscreen tv en een moderne eethoek voor 4 personen. Perfect wanneer u tijdens de koudere dagen een avond lekker wilt ontspannen voor de buis of met uw familie of vrienden een spelletje wilt spelen. De moderne, volledig uitgeruste keuken is voorzien van o.a. een koelkast, diepvries, 4-pits gasstel, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Verder heeft u de beschikking over twee moderne slaapkamers, beiden voorzien van twee comfortabele eenpersoons boxsprings. Tevens is er ruimte om een kinderbedje neer te zetten. Dit luxe vakantiehuis wordt van binnen gecomplementeerd door een sfeervolle badkamer welke voorzien is van een toilet, wastafel en douche. Buiten bevindt zich een prachtig aangelegd terras welke is voorzien van een eettafel voor 4 personen. Hier kunt u tijdens de warme dagen heerlijk genieten van een verfrissend drankje, maar uiteraard ook van een heerlijk ontbijtje of diner. Het vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. Ook parkeert u uw auto zorgeloos bij het vakantiehuis. Kortom, vakantiehuis Deluxe is een zeer compleet vakantiehuis waar u ultiem en zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie! 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.