Deluxe 6 personen

8.3
6
Topparken.nl logo

Comfortabel en luxe vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen gelegen in Beekbergen en nabij de Veluwe. Dit sfeervolle vakantiehuis is voorzien van alle gemakken voor een ontspannen vakantie.

Dit luxe vakantiehuis biedt plaats aan 6 personen en is compleet ingericht voor een zorgeloze vakantie. De woonkamer beschikt over een comfortabele bank, flatscreen tv en ruime eethoek. De sfeervolle inrichting en gezellige sfeerhaard (let op: niet iedere woning binnen dit type beschikt over een sfeerhaard) zorgen ervoor dat u 's avonds heerlijk ontspannen kunt natafelen, genieten van een spelletjes of relaxed televisie kunt kijken. De moderne eettafel met comfortabele stoelen zorgt er daarnaast voor dat u probleemloos met de hele familie kunt genieten van een heerlijke maaltijd of ontbijt. De aangrenzende keuken is uiteraard ook van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een vaatwasser, koelkast met vriesvak, gasstel, combimagnetron en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Verder beschikt het vakantiehuis over drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn beiden ingericht met twee comfortabele eenpersoons boxsprings en één slaapkamer heeft een stapelbed. Binnen wordt dit luxe vakantiehuis gecomplementeerd door een moderne badkamer met douchecabine, wastafel en toilet (let op: niet iedere vakantiewoning beschikt over een apart toilet).

Vanuit de woonkamer leiden grote openslaande glazen deuren u naar een tweetal terrassen. Hier heeft u de beschikking tot een eettafel voor 6 personen. U kunt hier tijdens de warmere dagen heerlijk nagenieten van een dagje Veluwe in de zon of lekker ontbijtje. Dit luxe vakantiehuis is geheel rookvrij, voorzien van wifi en bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt. Ook is er een parkeerplaats aanwezig bij het vakantiehuis waar u uw auto zorgeloos kunt parkeren. Dit luxe 6-persoons vakantiehuis staat garant voor een comfortabele en zorgeloze vakantie met het hele gezin. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen

De ligging van "deluxe 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.