Comfort 5 personen

8.5
5
Topparken.nl logo

Comfortabel vakantiehuis voor 5 personen gelegen in de bossen van Beekbergen, aan de rand van de Veluwe. Kom helemaal tot rust in dit prachtige vakantiehuis en geniet van het scala aan activiteiten op het park.

Dit comfortabele vakantiehuis is zeer smaakvol ingericht, geniet van een modern design en is voorzien van alle benodigde gemakken om uw vakantie aangenaam te laten verlopen. De moderne woonkamer beschikt door de grote glazen deuren en ramen over veel natuurlijk lichtinval en is voorzien van een tweepersoonsbank, twee luxe fauteuils, een flatscreen-tv en moderne eethoek voor 6 personen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne en volledig uitgeruste keuken met o.a. een 3-pits gasstel, broodrooster, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. U heeft simpelweg alles voorhanden om te genieten van een heerlijke zelfbereide maaltijd.

Het vakantiehuis heeft daarnaast twee slaapkamers; één slaapkamer met twee comfortabele eenpersoonsbedden en één slaapkamer met eenpersoonsbed en stapelbed. De bedden zijn, voor uw gemak, bij aankomst al voor u opgemaakt. Het vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een ruime en hedendaagse badkamer welke voorzien is van een toilet, handdoekenrek, wastafel en douche. Grote glazen deuren leiden u vanuit de woonkamer naar het prachtig aangelegde terras. Het terras is ingericht met een eettafel voor 4 personen, ideaal wanneer u in de zomer lekker lang wilt natafelen of een spelletje wilt spelen. Verder is dit zeer complete vakantiehuis rookvrij en voorzien van wifi. U vindt in dit vakantiehuis alle comfort die u nodig heeft om volop van uw welverdiende vakantie te kunnen genieten! 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.