Comfort 6 personen

8.3
6
Topparken.nl logo

Modern en comfortabel vakantiehuis voor 6 personen gelegen in de bossen van Beekbergen, aan de rand van de Veluwe. Dit schitterende vakantiehuis heeft alles in huis voor een ontspannen en zorgeloze vakantie.

Dit comfortabele vakantiehuis is modern ingericht en voorzien van alle gemakken die u thuis ook heeft. De gezellige en huiselijke woonkamer is ingericht met een sfeervol zitgedeelte, een flatscreen tv en een moderne eethoek voor 6 personen. Ideaal wanneer u een avondje heerlijk op de bank wilt chillen of met de familie of een vriendengroep tot in de late uurtjes wilt natafelen. In de moderne en volledig ingerichte keuken bereidt u namelijk de lekkerste maaltijden. De keuken is uitgerust met o.a. een 3-pits gasstel, broodrooster, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. U heeft simpelweg alles voorhanden om van een zelfbereide maaltijd te genieten.

Verder beschikt het vakantiehuis over drie flexibele slaapkamers. Twee slaapkamers zijn ingericht met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft een stapelbed. Het vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een moderne ruime badkamer welke is voorzien van een toilet, handdoekenrek, wastafel en douche. Brengt u tijdens uw vakantie uw tijd graag buiten door? In het zonnetje? Neem dan plaats op het prachtige aangelegde terras. U vindt hier een comfortabel eetgedeelte voor 6 personen en een parasol. Het vakantiehuis is daarnaast voorzien van wifi, is rookvrij en bij aankomst zijn, voor uw gemak, de bedden al opgemaakt. Dit vakantiehuis is de ideale plek voor een ieder die wil genieten van een heerlijke familievakantie of een vakantie met een groep vrienden. 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.