Groepsaccommodatie Beek

9.3
52
Groepen.nl logo

Uniek gelegen midden in de oude bossen van het Gelderse Montferland (Achterhoek), bovenop de toppen van het Bergherbos, biedt deze groepsaccommodatie ruimte aan maximaal 52 personen. Midden in de natuur biedt de accommodatie veel privacy. In de directe omgeving zijn er diverse recreatieve, sportieve en culturele activiteiten mogelijk.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met speelveld

De benedenverdieping beschikt over een grote leefruimte met een podium en een gezellige open haard. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het terras waar u uitkijkt op de grote tuin. Achterin de tuin, midden in het bos bevindt zich een oud stenen amfitheater geschikt voor ongeveer 70 mensen. De grote keuken beschikt over een 5-pits kooktoestel met oven. De slaapkamers bevinden zich op de eerste etage. Naast het huis is een overdekte recreatieruimte met o.a. tafeltennis, tafelvoetbal en een dartbord.

Maak samen mooie wandelingen

Montferland ligt tussen Doetinchem , 's-Heerenberg, Didam en de Duitse grens. Het kenmerkt zich door een werkelijk schitterend on-Nederlands, heuvelachtig bosgebied namelijk het Bergherbos. Vanaf de locatie zijn er diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Tevens is de groepsaccommodatie gelegen aan een uitdagende MTB-route. Op ca. 200 meter afstand is een grote zandverstuiving en op ca. 500 meter afstand vindt u een natuurspeeltuin van OERRR.
In de omgeving vallen er verschillende recreatieve, sportieve en culturele activiteiten te ondernemen.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie beek

De ligging van "groepsaccommodatie beek" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.