Vakantieboerderij Batenburg

10
37
Groepen.nl logo

De vakantieboerderij ligt in het buitengebied van het pittoreske Batenburg en is geschikt voor kleine én grote groepen. De huiskamer wordt steeds aangepast aan de grootte van de groep. Rondom de boerderij zijn veel "babbelhoekjes", groot speelveld en overdekt, verwarmd barbecue terras. Mogelijkheden voor sport en spel zijn volop aanwezig.

Een vakantiehuis in Gelderland met groot speelveld

De groepsaccommodatie bestaat uit een huiskamer met zithoeken en een kachel en is in 2017 gerenoveerd met een hippe zolderliving. Er is een bar (geen tap) met stereo en cd-installatie om een leuke avond nog meer sfeer te geven (tevens mogelijkheden om met een grote groep op gezinsskelters rond te toeren). De aangrenzende keuken is ingericht voor zelfverzorging.  Het overdekt en verwarmd barbecueterras (barbecuepakketten verplicht af te nemen bij accommodatie) is in de vorm van een hooiberg, met daarbij gelegen 1500m2 groot sportveld met mogelijkheden voor tennis, voet- en volleybal plus een speeltoestel. De slaapkamers zijn op ca. 25m. afstand van de huiskamer, deze zijn begin 2013 gerenoveerd (zie kamerindeling). Alles is gelijkvloers en voorzien van cv.  Eén terras is overkoepeld door een "loofdak". 

Ontdek samen het Land van Maas en Waal

De vakantieboerderij bevindt zich in het Land van Maas en Waal, op 15 km van Nijmegen. Wat dacht je ervan om  een wijntje te proeven bij wijnboerderij "de kleine Heerlijkheid",  met de kinderen naar het maïsdoolhof of bij slecht weer naar een overdekte speeltuin. Verken het land van Maas en Waal via allerlei verschillende fietsroutes, die zijn uitgezet of  bezoek de tuinen van Appeltern. Hiervoor zou je gebruik kunnen maken van de familieskelters. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de dichtbij zijnde recreatieplassen. Men kan hier vissen, zwemmen, surfen, kanoen of zeilen. Op de Maas kun je waterskiën.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij batenburg

De ligging van "vakantieboerderij batenburg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.