Vakantieboerderij Barchem

9.3
24
Groepen.nl logo

Aan de voet van de Lochemse Berg gelegen, achterhuis van de boerderij uit 1449, waarin zoveel mogelijk oorspronkelijke accenten bewaard zijn gebleven. Bij uitstek geschikt voor families tot 24 personen (vanaf 2022 voor maximaal 20 personen)), vriendengroepen en kleine cursusgroepen. Voor diegene die van rust en gezelligheid houden.

Een vakantiehuis in Gelderland met sportveld

De groepsaccommodatie heeft een ruime entree/hal met open trap naar de bovenverdieping. De leefruimte is voorzien van een zithoek met open haard en eetgelegenheid met tuindeuren naar het besloten terras. De open keuken beschikt over veel voorzieningen. In de leefruimte is een tv/dvd en een radio/cd speler. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: beneden 4 slaapkamers en 2 enkele bedden op de "hilde"kamers welke met een trap te bereiken zijn. Op de bovenverdieping zijn er ook vier slaapkamers. Tevens een toilet en wastafel. Beneden zijn 4 badkamers en alles is centraal verwarmd. Er is een sportveld met volleybalnet om even tussendoor een balletje te trappen, in de accommodatie is een tafeltennistafel, voetbaltafel, sjoelbak en dartbord. Het huis is geschikt voor zelfverzorging maar catering kan worden verzorgd door een aantal goede bedrijven in de directe omgeving.

Onderneem met z'n allen verschillende activiteiten

De ligging is landelijk in bosrijk en toeristisch fiets- en wandelgebied. Dichtbij het stadje Lochem met zijn kastelen en landhuizen, Vorden het acht-kastelendorp (kastelenfietstocht), Witte Wieven te Zwiep, grootste hagendoolhof, zoutwaterbad, subtropisch bad, natuurplas in de directe omgeving. Het typische Achterhoekse klootschietspel kan vanuit de groepsaccommodatie gespeeld worden. Smokkeltocht, huifkartocht, kanovaren, abseilen, mountainbiken etc.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij barchem

De ligging van "vakantieboerderij barchem" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.