Groepsaccommodatie Barchem

10
20
Groepen.nl logo

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 18 tot 20 personen. Er zijn ook mogelijkheden deze accommodatie in zijn geheel te huren zie BRM-1355.
Het naastgelegen recreatiehuis is te huur op aanvraag. 

Een vakantiehuis in Gelderland met groot speelveld 

De woonkamer met serre heeft een landelijk panorama op de achtergelegen weilanden. Er is een ruim overkapt terras met tuinmeubilair en barbecue. De kamer met aangrenzende serre is zeer ruim van opzet. Er is een ruim zitgedeelte. De horecakeuken beschikt over veel voorzieningen. Er is 1 kinderledikant en 1 kinderstoel aanwezig. De woning beschikt over 7 ruime slaapkamers waarvan 2 op de benedenverdieping. Drie slaapkamers beschikken over een eigen douche en toilet. Verder zijn er nog 3 luxe badkamers. Het gebouw is drempelloos, heeft brede deuren en is aangepast voor minder validen. Het naastgelegen recreatiehuis heeft de volgende indeling: op de begane grond is een bar met keuken. Tafels en stoelen zijn ruim aanwezig voor het spelen van spelletjes. Er is een zitgedeelte met tv. De eerste verdieping bestaat uit één slaapvertrek voor 5 tot 6 personen met een aparte douche. Er is een groot speelveld met o.a. een trampoline, tafeltennistafel en volleybalnet.

Ontdek samen de bosrijke omgeving 

Het dorpje Barchem ligt aan de voet van de Lochemse Berg met zijn alom bekende Witte Wievenkoele. Een bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Er zijn routes voor mountainbikers. Omliggende plaatsen zijn onder andere Lochem met een historische binnenstad, Borculo met een brandweermuseum en Ruurlo met een klimbos, oplopend in hoogtes van 0,5 tot 16 meter! Voor de allerkleinsten is er het kabouterpad. Hanzesteden met een rijke geschiedenis zoals Zutphen, Doesburg en Deventer zijn ook zeker een bezoek waard. Het is mogelijk om onder begeleiding van een gids een stadswandeling te maken en lokale producten te proeven.
Je kunt activiteiten vanaf de locatie ondernemen. Wat dacht je van een ritje door de mooie bosrijke omgeving met Bello, het Barchemse treintje? Of een arrangement wijnproeven op locatie.

Bekijk de andere groepsaccommodaties in Gelderland voor bijvoorbeeld een weekendje weg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie barchem

De ligging van "groepsaccommodatie barchem" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.