Vakantieboerderij Barchem

7.6
22
Groepen.nl logo

Gerenoveerd boerderijgebouw anno 1874 biedt overnachting voor 22 personen (vanaf 2022 tot maximaal 20 personen), beschikt over een open haard en ademt de oorspronkelijke sfeer uit. Zeer geschikt voor families, vrienden of kleine cursusgroepen.

Een vakantiehuis in Gelderland met speelveld 

Vanuit de hal kom je in de huiskamer met een zithoek rond de openhaard, tv/dvd/radio, eetgelegenheid en open keuken. Er is een aparte zitkamer met schouw, recreatieruimte. De groepsaccommodatie heeft in totaal 8 slaapkamers. Op de begane grond zijn er 5 slaapkamers en 3 badkamers allen met douche, toilet en wastafel. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers en 2 badkamers met douche, toilet en wastafel. De accommodatie is centraal verwarmd, en er is een wasmachine aanwezig. Terras met tuin en speelveld met klimhuisje en uitzicht op de Lochemse Berg. De groepsaccommodatie is geschikt voor zelfverzorging maar catering kan worden verzorgd door een aantal goede bedrijven in de directe omgeving.

Ontdek samen het landelijke gebied 

De ligging is landelijk in bosrijk en toeristisch fiets- en wandelgebied. Dichtbij het stadje Lochem met zijn kastelen en landhuizen, Vorden het acht-kastelendorp (kastelenfietstocht), Witte Wieven te Zwiep, het grootste hagendoolhof, zoutwaterbad, subtropischbad en een natuurplas in de directe omgeving. Het typische Achterhoekse klootschietspel kan vanuit de groepsaccommodatie gespeeld worden. Smokkeltocht, huifkartocht, kanovaren, abseilen, mountainbiken etc. Legio mogelijkheden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij barchem

De ligging van "vakantieboerderij barchem" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.