Groepsaccommodatie Appeltern

10
30
Groepen.nl logo

Wil je een bijzonder verblijf met je groep? Dat kan op een schiereiland tussen de rivier de Maas en natuur-en recreatieplas de Gouden Ham in het midden van het land. Je hebt de beschikking over 4 Mongoolse Gers en 2 Bungalowtenten die zijn ingericht met Mongools meubilair. Een Ger is een soort tent, maar niet zomaar een. Het maakt op veel gasten vaak een overweldigende indruk. Groepen tot 30 personen kunnen hier verblijven aan het water. Deze groepsaccommodatie is beschikbaar vanaf Pasen tot 1 november. 

Natuurhuisjes in Gelderland met groot speelveld 

Je hebt de beschikking over een 8-muurs Ger waar je met de groep gezamenlijk kunt verblijven. Er staat een stamtafel in met stoelen en er is een zit -en leeshoek. Lectuur, literatuur en gezelschapsspellen zijn aanwezig. Verder is er een keukengedeelte. Slapen doe je in de 6-muurs Gers of bungalowtent, hiervan heb je er 5 tot je beschikking. Deze zijn standaard ingericht met Mongools meubilair voor 6 personen. De inrichting bestaat o.a. uit: 1 tweepersoons bed (lits jumeaux), 2 stapelbedden, zitbanken, tafel met krukken, een keukenblokje met gaskomfoor, koelkast en keukeninventaris. Er is een gaskachel in iedere Gers. De sanitaire voorziening bestaat uit een unit met een gescheiden douche- en wasgelegenheid voor mannen en vrouwen. De douches werken op douchemunten. Rondom heb je de beschikking over een groot speelveld met vuurplaats om een kampvuur te maken en eventueel te kokkerellen. Er is voldoende tuinmeubilair aanwezig. 

Ontdek samen het Land van Maas en Waal

Op 100 meter is het strand gelegen met ligweiden, diverse speelattributen en sanitaire en andere voorzieningen. Dit gedeelte is uit veiligheidsoverwegingen afgesloten voor recreatievaart. Er zijn verder in de omgeving verschillende wandel- en struinroutes te vinden. Ook de mogelijkheid om in de Maas of in de Gouden Ham te vissen. Op fietsafstand kun je een kijkje nemen in de beroemde Tuinen van Appeltern. Je kunt een dagje met je kinderen doorbrengen in de binnenspeeltuin te Wamel. Ook Tiel, Nijmegen en Arnhem zijn op redelijk korte afstand gelegen. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie appeltern

De ligging van "groepsaccommodatie appeltern" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.