Groepsaccommodatie Alphen (Gld)

8
50
Groepen.nl logo

Landelijk gelegen groepsaccommodatie in het Land van Maas en Waal. De accommodatie is zeer geschikt voor vrienden- en familiegroepen tot en met 48 personen eventueel met een extra kamer voor groepen tot 50 personen. De inrichting in combinatie met de sport- en spelmogelijkheden maken de groepsaccommodatie geschikt voor alle leeftijden.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met veel activiteitenmogelijkheden 

In de grote leefruimte is zowel een zit- als eetgedeelte. Ook staat er een biljart. De compleet ingerichte keuken biedt ruimte om met elkaar je maaltijden te bereiden. Dit kan op wens ook verzorgd worden. Op de eerste verdieping zijn 10 slaapkamers. Alle bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Zes slaapkamers hebben sanitair (douche, wastafel en toilet) en twee van deze kamers hebben airconditioning. De kamers boven zijn ook (in overleg) te bereiken met de traplift. Er zijn meerdere terrassen (zon en schaduw), sportveld, tafeltennistafel, trampoline, skelter, etc. Bij slecht weer kan er in een halfopen ruimte gebarbecued worden. Op het grote terrein en in de buurt kunnen er allerlei activiteiten aangeboden worden: workshops, ballonvaarten, quad races, fietstochten, huifkartochten, kanovaren. Wil je exposeren? Dat kan bij deze groepsaccommodatie. Kom je met een paard dan kun je deze stallen. Voor auto's is er voldoende parkeergelegenheid.

Ontdek samen het land van Maas en Waal

Deze groepsaccommodatie ligt in het land van Maas en Waal. Je kunt er allerlei uitstapjes ondernemen. De tuinen van Appeltern, recreatiegebied "De Gouden Ham" met zijn talrijke sportieve, actieve en recreatieve mogelijkheden. Nijmegen, Burgers Zoo, en de verschillende musea bij Berg en Dal zijn op berijdbare afstand.

Bekijk hier de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie alphen (gld)

De ligging van "groepsaccommodatie alphen (gld)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.