Vakantieboerderij Afferden

8.5
24
Groepen.nl logo


Je zoekt gezelligheid, gastvrijheid en rust? Dit vind je bij dit familiehuis, landelijk gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal.
Groepen tot 24 personen zijn van harte welkom in deze groepsaccommodatie. 

Een groepsaccommodatie in Gelderland met verwarmde speelschuur


Je hebt de beschikking over een ruime verblijfsruimte en een keuken met alles erop en eraan. De verblijfsruimte heeft een zit-en eetgedeelte met poolbiljart, een beamer en een geluidsinstallatie. Er is een groot terras met een overkapping, waar ook een kampvuurtje gestookt mag worden. Aansluitend is een verwarmde speelschuur met een tafeltennistafel, dartbord, tafelvoetbal, airhockeytafel en sjoelbak. Overnachten gebeurt in de vier ernaast gelegen geïsoleerde slaapvertrekken (buitenom bereikbaar) elk met toilet, douche en wastafel. Bij de verblijfsruimte zijn ook nog 2 douches en 2 toiletten. Op het binnenplein met rondom de groepsruimte, slaapvertrekken, speelschuur en veranda heb je volop privacy op het grote terras. Kinderen zullen zich hier niet gauw vervelen. Er is veel te spelen, zowel buiten als binnen in onze speelschuur. 

Samen de kleine maar sfeervolle dorpjes ontdekken


Op het terrein is een kleinschalige camping maar de groepsaccommodatie is goed gescheiden met eigen ingang en parkeerterrein.
In de omgeving vind je fruitboomgaarden, weilanden met grazende koeien, akkers, kleine sfeervolle dorpjes, uiterwaarden, dijken en natuurlijk de rivieren Maas en Waal. Een prachtig stukje natuur voor een wandeling of fietstocht.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij afferden

De ligging van "vakantieboerderij afferden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.