Comfort 5 personen Wellness

8.5
5
Topparken.nl logo

Ultieme ontspanning? Dat ervaart u in dit moderne en volledig uitgeruste vakantiehuis met spa, buitensauna en buitendouche brengt u de ultieme ontspanning.

Dit comfortabele vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 5 personen. Binnen is het vakantiehuis smaakvol ingericht, in een eigentijds design, en van alle gemakken voorzien. De ruime woonkamer, met veel natuurlijk lichtinval, beschikt over een comfortabele zithoek. Ideaal wanneer u een avond ontspannen op de bank tv wilt kijken. Aangrenzend vindt u de eethoek waar u met het hele gezelschap kunt genieten van het ontbijt of een heerlijke zelfbereide maaltijd. De volledig uitgeruste keuken heeft namelijk alles wat u mag verwachten om een heerlijke maaltijd te kunnen serveren, inclusief koelkast, diepvries, vaatwasser, combimagnetron en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis beschikt verder over twee slaapkamers welke plaats bieden aan 5 personen. Een ruime tweepersoons slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings en wordt gecomplementeerd door een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed boxspring. Uiteraard zijn voor net dat beetje extra gemak en comfort de bedden bij aankomst reeds voor u opgemaakt. De hedendaagse badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet, maakt de indeling van uw vakantie helemaal compleet.

Buiten heeft u de beschikking over een heerlijk terras met terrasmeubilair voor 5 personen. Hier kunt u tijdens de zonnige dagen tezamen genieten van een heerlijke maaltijd of een gezelschapsspel. Tot slot staat er in dit heerlijke wellness vakantiehuis ook een buiten spa, buitensauna en buitendouche voor u ter beschikking. Dit heerlijke en zeer complete vakantiehuis zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt in alle luxe en comfort. Het vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en uw auto parkeert u zorgeloos bij de accommodatie!

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen wellness

De ligging van "comfort 5 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.