Deluxe 4 personen Wellness

8.9
4
Topparken.nl logo

Ultieme ontspanning? Dat ervaart u in dit stijlvol ingerichte vakantiehuis voor 4 personen. Mét een spa, sauna en buitendouche in de tuin, helemaal voor uzelf.

Dit luxe vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. De woning is modern ingericht met interieur in natuurlijke tinten. Daarbij geniet u van veel lichtinval dankzij de grote ramen. De zithoek is samen met de sfeerhaard en smart tv een heerlijke plek om te ontspannen. De keuken is volledig ingericht met onder andere een koelkast met diepvriesvak, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Verder beschikt het vakantiehuis over twee slaapkamers met boxspringbedden, waarvan één slaapkamer een ensuite badkamer bevat. Daarnaast is er nog een aparte badkamer beschikbaar.

De tuin biedt hetzelfde niveau van luxe als het interieur van de woning. In uw tuin bevindt zich namelijk een privé sauna, spa en buitendouche. Helemaal voor uzelf! Geniet in alle privacy van uw eigen wellnessfaciliteiten. Bovendien beschikt de tuin over een terras met meubilair en een parasol. De ligging aan het water maakt uw verblijf extra aangenaam.

U beschikt ten slotte over wifi, airconditioning (tegen betaling) en een parkeerplaats bij uw vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen wellness

De ligging van "deluxe 4 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.