Chalet Basic 4 personen

8.5
4
Topparken.nl logo

Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen gelegen aan recreatieplas het Esmeer. Dit gezellige vakantiehuis is voorzien van alle denkbare comfort en is de perfect plek voor een heerlijke, relaxte vakantie met uw gezin.

Dit mooie vakantiehuis is stijlvol en modern ingericht en is voorzien van alle gemakken die u mag verwachten tijdens uw welverdiende vakantie. In de gezellig woonkamer, welke door de grote ramen beschikt over veel natuurlijk lichtinval, bevindt zich een comfortabele zitgedeelte, een grote flatscreen tv en een gezellige eethoek voor 4 personen. Perfect wanneer u een avondje wilt genieten van een goede film of lekker lang wilt tafelen. Wilt u een avond thuis eten en zelf of met uw gezelschap lekker uitgebreid kokkerellen? In de aangrenzende en volledig uitgeruste keuken kunt u de heerlijkste maaltijden bereiden. De keuken is o.a. voorzien van een koelkast, diepvries, gasstel, magnetron, oven en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dit zeer complete vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers (waarvan één uitgerust is met een stapelbed). Het vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een moderne badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Via openslaande glazen deuren komt u vanuit het vakantiehuis uit op een mooi aangelegd terras. Het terras is voorzien van een comfortabel eetgedeelte met parasol zodat u bij aangename temperaturen ook lekker buiten kunt eten. Onze vakantiehuizen zijn rookvrij, beschikken over wifi en uiteraard kunt u uw auto probleemloos parkeren bij de accommodatie. Bij aankomst zijn ook de bedden reeds voor u opgemaakt, u kunt dus direct bij aankomst ontspannen en genieten van uw vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging chalet basic 4 personen

De ligging van "chalet basic 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.