Comfort 6 personen

7.9
6
Topparken.nl logo

Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, voorzien van alle comfort, met drie slaapkamers en een terras. Gelegen in een schitterende bosrijke omgeving aan recreatieplas het Esmeer. Perfect voor een vakantie met familie of vrienden!

Dit mooie ruime vakantiehuis met drie slaapkamers is ideaal voor een vakantie met het hele gezin of een vriendengroep. Dit vakantiehuis beschikt over een moderne, stijlvolle inrichting en is voorzien van alle hedendaagse gemakken voor een fijne vakantie in een schitterende omgeving. De royale woonkamer is modern en stijlvol ingericht met onder andere een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een eethoek voor 6 personen en een flatscreen tv. In deze gezellige ingerichte ruimte kunt u zowel heerlijk ontspannen voor de buis als genieten van een zelfbereide maaltijd met uw familie of vrienden. De moderne keuken is uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals een koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser, en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Niets houdt u tegen om lekker uitgebreid te kokkerellen of lekker lang na te tafelen.

Dit vakantiehuis heeft drie slaapkamers en biedt plaats aan 6 personen. Verder is er een moderne badkamer met een douche, wastafel en toilet. Glazen deuren leiden u vanuit de woonkamer naar het mooi aangelegde terras. Deze is voorzien van terrasmeubilair voor 6 personen en een parasol als bescherming tegen de zon. Geniet hier van een hapje en drankje in de zon, terwijl uw kinderen ravotten op het gazon. Wij zorgen ervoor dat bij aankomst de bedden voor u zijn opgemaakt en dat u zo zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen. Dit heerlijke vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en u kunt uw auto zorgeloos bij de accommodatie parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.