Deluxe 5 personen

8.1
5
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen met prachtig aangelegd terras en voorzien van alle gemakken. Geniet van een zorgeloze vakantie aan recreatieplas het Esmeer met vrienden of familie.

Dit prachtige luxueuze vakantiehuis beschikt over een modern interieur en is voorzien van alle gemakken. Grote glazen ramen en openslaande deuren in de woonkamer zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Binnen in het vakantiehuis vindt u een moderne, ruime woonkamer, ingericht met een tweepersoonsbank, comfortabele fauteuils, een eethoek voor 5 personen en een grote flatscreen tv. Een perfecte plek wanneer u samen wilt genieten van een heerlijke maaltijd, het spelen van een gezelschapsspel of wanneer u simpelweg  een filmpje wilt kijken. In de modern ingerichte keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw culinaire kunsten te vertonen, waaronder een koelkast, gasstel, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Dit vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer voorzien is van twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer voorzien is van een eenpersoonsbed en een stapelbed. Bij aankomst hebben wij de bedden reeds voor u opgemaakt. In de ruime en modern ingerichte badkamer vindt u een wastafel, douche en toilet. Via de openslaande glazen deuren in de woonkamer heeft u toegang tot het mooi aangelegde terras en het aangrenzende gazon. Hier vindt u een comfortabele eettafel voor 5 personen en een parasol. Ideaal om lekker te luieren in de zon, te genieten van een heerlijke maaltijd op een zwoele zomeravond of een spelletje te spelen met de kinderen. Dit luxe vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto probleemloos parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen

De ligging van "deluxe 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.