Comfort 5 personen

8.1
5
Topparken.nl logo

Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen met een ruim aangelegd buitenterras en gelegen in een waterrijke omgeving in de Gelderse bossen. De perfecte locatie om te genieten en tot rust te komen!

Dit mooie vakantiehuis is perfect wanneer u op zoek bent naar een ontspannen vakantieverblijf voor uw gezin of vriendengroep. Dit comfortabele vakantiehuis heeft een moderne, stijlvolle inrichting en beschikt over alle hedendaagse voorzieningen voor een heerlijke vakantie in een schitterende omgeving. De ruime woonkamer is ingericht met een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een ruime eethoek en een flatscreen tv. Ideaal wanneer u 's avonds gezellig tv wilt kijken, lekker wilt natafelen of een spelletje wilt spelen. In de volledig uitgeruste keuken vindt u onder andere een koelkast, gasstel, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Alles is simpelweg voorhanden voor het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Binnen wordt het vakantiehuis gecomplementeerd door twee slaapkamers welke plaats bieden aan 5 personen en een moderne badkamer welke uitgerust is met een douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer leiden grote glazen deuren u naar het mooi aangelegde buitengedeelte met comfortabel terrasmeubilair voor 5 personen. Hier kunt u ultiem genieten van de zon terwijl uw kinderen zich vermaken op het omliggende gazon. Wij zorgen ervoor dat de bedden voor u zijn opgemaakt bij aankomst, zodat u zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen. Er mag niet gerookt worden in dit mooie vakantiehuis, u kunt uw auto zorgeloos bij de accommodatie parkeren en uiteraard is er wifi aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.