Deluxe 4 personen

8.2
4
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis aan recreatieplas het Esmeer, met prachtig terras, twee slaapkamers en voorzien van alle gewenste voorzieningen. Een heerlijk vakantiehuis om uzelf te verwennen met een fijne waterrijke vakantie!

Dit mooie luxe vakantiehuis voor 4 personen beschikt over een moderne inrichting, veel natuurlijk lichtinval en is voorzien van alle moderne gemakken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De luxe en ruime woonkamer is voorzien van een comfortabel bankstel, twee luxe fauteuils, een grote flatscreen tv en een eethoek voor 4 personen. Als u graag kookt dan kunt u uw hart ophalen in de modern ingerichte keuken, voorzien van onder andere een koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers, beide met twee eenpersoonsbedden, en biedt plaats aan 4 personen. Bij aankomst hebben wij zelfs de bedden al voor u opgemaakt, zodat u meteen kunt genieten van een fijne vakantie met uw gezin of vriendengroep! Binnen wordt het vakantiehuis gecomplementeerd door een ruime badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Vanuit de woonkamer bereikt u via de openslaande glazen deuren het mooi aangelegde terras. Het ruime terras is uitgerust met een eettafel voor 4 personen en een parasol. Hier kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen, maar uiteraard ook genieten van heerlijke maaltijden tijdens de warme zomeravonden. Onze vakantiehuizen zijn prachtig gelegen, rookvrij, voorzien van wifi en uiteraard kunt u uw auto probleemloos parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.