Comfort 4 personen

8.2
4
Topparken.nl logo

Vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen met mooi aangelegd buitengedeelte en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Kom volledig tot rust in de Gelderse bossen of aan de waterkant van het Esmeer.

Dit prachtige en volledig vrijstaande vakantiehuis is perfect voor een vakantie met uw gezin of een groep vrienden. Het vakantiehuis is modern ingericht, geniet van veel natuurlijk lichtinval en beschikt over alle voorzieningen voor een heerlijke ontspannen vakantie. In de ruime woonkamer vindt u een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils en een grote flatscreen tv. Ook is er een gezellig eethoek waar u samen kunt eten of een spelletje kunt spelen. In de keuken zult u alle voorzieningen vinden die u nodig heeft voor het bereiden van heerlijke maaltijden, zoals onder andere een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Dit vakantiehuis biedt plaats aan 4 personen en beschikt over twee slaapkamers. Dit comfortabele vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een moderne badkamer. Deze is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Grenzend aan het vakantiehuis vindt u een mooi aangelegd terras welke is voorzien van terrasmeubilair voor vier personen en een parasol. Hier kunt u heerlijk ontspannen in de zon of schaduw met een goed boek en een drankje. En tijdens de zwoele zomeravonden is dit de perfecte plek om samen te genieten van een heerlijke maaltijd. Tot slot, bij aankomst hebben wij de bedden alvast voor u opgemaakt. U kunt dus direct bij aankomst genieten van uw welverdiende vakantie. Onze vakantiehuizen zijn rookvrij en voor net dat beetje extra comfort tijdens uw verblijf is er ook wifi voorhanden. Uiteraard kunt u uw auto probleemloos parkeren bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.