Vakantieboerderij Workum

8.1
30
Groepen.nl logo

Deze accommodatie is onderdeel van een typisch Friese boerderij. Het is gelegen in Workum, vlakbij het historische centrum. Er kunnen maximaal 30 personen verblijven. Tot augustus 2020 kunnen er 50 personen verblijven (prijs boven de 30 personen op aanvraag). Ideaal voor familie- en vriendengroepen. Op de boerderij zijn allerlei dieren en de eigenaar nodigt je graag uit om kennis te nemen van zijn veebedrijf en zijn mooie omgeving. 

Samen de koeien melken 

Je hebt de beschikking over een grote verblijfsruimte met keuken in deze Friese boerderij. Er is daarnaast een kleinere eetkamer en zitkamer in de stijl van deze boerderij. De slaapkamers van de appartementen krijg je afhankelijk van de grootte van de groep er bij. Per 2 personen één slaapkamer. Er zijn 2 appartementen voor 2 personen, waarvan er één is ingericht voor slapen op de begane grond in een zit/slaapkamer. De overige appartementen zijn voor 4 personen. Alle appartementen zijn ingericht met eigen keuken, toilet, douche en tv. De grote appartementen hebben ieder de beschikking over 2 slaapkamers. Minimaal heb je de beschikking over 10 slaapkamers. Er zijn in totaal 13 slaapkamers in de appartementen. Verdere uitbreiding van slaapkamers is mogelijk: op de eerste verdieping zijn drie 2-persoons slaapkamers met eigen sanitair. Voor de kinderen zijn er veel speelattributen. Je verblijft bij een boerderij en je kunt in contact komen met de vele dieren. De kinderen mogen in het stro spelen en desgewenst meehelpen in de stal om bijvoorbeeld de dieren te voeren of te melken en op de trekker mee te rijden. Er zijn drie skelters en een echte skelterbaan!

Verblijf in een van de oudste stadjes tijdens je weekendje weg in Friesland

Het stadje Workum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland en is één van de oudste stadjes van deze provincie. Workum heeft voor iedereen genoeg te bieden; van Jopie Huisman tot gezellige terrasjes en van gildebaren tot natuurwaarden. Een wandeling door het oude centrum is een attractie op zichzelf; de vele schitterende monumenten en geveltjes staan in rijen naast elkaar. Maar ook de natuur rondom het stadje is zeker de moeite waard. Zwemmen, surfen op het IJsselmeer op 1,5 km afstand. Het is mogelijk  warme maaltijden volledig te laten verzorgen door een professionele kok die het liefst werkt met lokale producten.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Workum

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij workum

De ligging van "vakantieboerderij workum" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.