Natuurhuisje in Tzummarum

8
Natuurhuisje.nl logo

Deze moderne vrijstaande villa ligt vlak achter de Zeedijk in het pittoreske Friese plaatsje Franeker. Dit luxe vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers en is ideaal voor een familie of meerdere gezinnen. Een van de slaapkamers heeft aansluitend een badkamer met douche. Het huis is zelfs voorzien van vloerverwarming! Over de dijk, die vlak achter het huis ligt, kun je prachtige wandelingen maken langs de Waddenzee. In de buurt van het vakantiehuis zijn tal van authentieke Friese stadjes met gezellige terrasjes en knusse wandelstraten. Een uitstapje naar Vlieland of een bezoekje naar het Fries museum in Leeuwarden zijn ook aanraders. Deze vakantievilla is van alle gemakken voorzien en beschikt in het bijzonder over een sfeerhaard, vloerverwarming en een slaapkamer met een aansluitende badkamer. Kinderen kunnen veilig spelen in de grote tuin en in de geheel afgesloten speeltuin met o.a. een schommel, rekstokken, een zandbak en een speelhuisje.

Bijzonderheden natuurhuisje in tzummarum

open keuken parterre: fornuis(inductie),, koffiezetapparaat(filtermaling),, combimagnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak),, kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in tzummarum

De ligging van "natuurhuisje in tzummarum" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.