Natuurhuisje in Tzummarum

6
Natuurhuisje.nl logo

Deze moderne, vrijstaande villa ligt vlak achter de Zeedijk, in het pittoreske Friese plaatsje Franeker. Dit luxe vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers en is ideaal voor een groot gezin. In het huis staat een gezellige sfeerhaard en een van de slaapkamers heeft aansluitend een badkamer met douche. Het huis is zelfs voorzien van vloerverwarming! Over de dijk, die vlak achter het huis ligt, kun je prachtige wandelingen maken langs de Waddenzee. In de buurt van het vakantiehuis vind je tal van authentieke Friese stadjes met gezellige terrasjes en knusse wandelstraten. Een uitstapje naar Vlieland of een bezoek aan een Fries museum in Leeuwarden is zeker de moeite waard. Deze vakantievilla is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een sfeerhaard, vloerverwarming en een slaapkamer met een aansluitende badkamer. Kinderen kunnen veilig spelen in de grote tuin en in de geheel afgesloten speeltuin met onder andere een schommel, rekstokken, een zandbak en een speelhuisje.

Bijzonderheden natuurhuisje in tzummarum

open keuken parterre: fornuis(inductie),, koffiezetapparaat(filtermaling),, combimagnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak),, kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in tzummarum

De ligging van "natuurhuisje in tzummarum" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.